Uw vragen

Wat kost het als ik een offerte wil laten maken?
Een offerte laten maken, is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden, dus zonder enige verplichting.(wel zou het fijn zijn indien u geen gebruik maakt van onze diensten of offerte laat dit even te laten weten omdat wij hierin ook onze dure tijd steken.)
• Werkt de PROFKLUSSER ook voor bedrijven en instanties?
Natuurlijk werken wij ook voor bedrijven en instanties met als voordeel dat wij met onze netwerk een klus kunnen klaren en zeer veel kennis in huis hebben.
• Hoe zit het met de materialen?
Materialen kunt u zelf kopen maar de PROFKLUSSER kan de materialen natuurlijk ook kopen en dan bent u verzekerd van kwalitatief goed materiaal en dat de materialen op tijd op de klus aanwezig zijn. Ook heeft de PROFKLUSSER een bestelbus met zeer veel materiaal .
• Hoe lang duurt het voordat een PROFKLUSSER kan beginnen?
Omdat een PROFKLUSSER een allround vakman is die zeer veel werkzaamheden kan uitvoeren kan hij langere tijd vol zitten met werk.
Voor spoed klussen proberen wij altijd een gaatje te vinden.
• Hoe zit met garantie?
De Profklusser werkt met de algemene voorwaarden van het VLOK en met de volledige garantie van de leveranciers die de materialen levert en de Profklusser geeft een jaar garantie op arbeid.
• Moet ik voorrijkosten betalen?
In onze regio bereken wij geen voorrijkosten zodat wij de kosten laag kunnen houden.
• Wat voor een werkzaamheden doet de PROFKLUSSER nu eigenlijk?
De PROFKLUSSER doet eigenlijk alles, hoewel er ook specialisme is, mocht een klus toch problemen geven dan weten wij zeker ander vakmensen die deze klus kunnen klaren want ons netwerk     is  zeer groot.
• Wat kost nu een PROFKLUSSER?
Wij werken met concurrerende prijzen, het beste kunt u een offerte aanvragen bij de PROFKLUSSER zodat u van te voren weet wat een klus gaat kosten.Indien een klus niet te overzien is wordt op regiebasis gewerkt.