Inleiding

Wat wel, wat niet ?
"Klussenbedrijf", dat zegt eigenlijk alles. U weet het wel klussen waar u niet aan toe komt omdat u het te druk heeft of er geen zin in hebt.
Die klemmende deur, waar u al bijna aan gewend bent, de keukenkastjes die nodig eens bijgesteld moeten worden, een wandmeubel of boekenkast op maat maken of het toilet dat nodig eens moet worden gemoderniseerd, allemaal klussen waar wij wel raad mee weten.
Kortom: van kleine klussen tot een complete verbouwing van fundering tot het dak. bijvoorbeeld een fonteintje op de toilet maar ook voor de aanleg van een complete CV-installatie kunt u ook bij ons terecht. De zolderetage opdelen in twee kamers met alles wat daarbij hoort. Een stenen garage bouwen of een uitbouw over de hele breedte van het huis is ook geen probleem.
U kunt in een onderling overleg in elk geval altijd rekenen op een helder en eerlijk advies.

Hoe?
Als u per e-mail of telefonisch laat weten welke werkzaamheden zouden moeten gebeuren, wordt er een afspraak gemaakt om ter plaatse het een en ander door te nemen en dat geheel kosteloos. (uiteraard verplicht de offerte u tot niets).
Aanneemsom of regiewerk ?
In overleg zijn verschillende vormen van prijsafspraken mogelijk, te weten een aanneemsom of regiesom.
Aanneming.
Bij een aanneemsom wordt vooraf een vast bedrag afgesproken waarvoor de opdracht wordt uitgevoerd. U moet dan wel duidelijk vooraf kunnen aangeven wat uw wensen precies zijn.
Op basis van regie.
Als u nog niet zo'n concreet beeld voor ogen heeft, dan wordt op regiebasis gewerkt. Hierbij worden alle manuren en kosten dagelijks bijgehouden zodat op basis daarvan de eindafrekening plaatsvindt.
Er wordt ook op regiebasis gewerkt wanneer wij de kosten vooraf niet goed genoeg kunnen inschatten. Hierbij proberen wij u echter wel een prijsindicatie te geven.
Regiewerk heeft als voordeel dat u vrij bent om zelf ook mee te klussen wat de kosten kan drukken.